Pasaż Grunwaldzki jeszcze przed rozpoczęciem wiosennego sezonu odświeżył ofertę swojej Foodstacji. Centrum wzbogaciło się o nowego najemcę – Wasabi Sushi. Przed wejściem do wrocławskiego centrum handlowego czekają dwa foodtruckowe koncepty – Gruba Focca i Crazy Chickens.
Oferta gastronomiczna Pasażu Grunwaldzkiego
Oferta Foodstacji Pasażu Grunwaldzkiego powiększyła się o nową opcję. Do listy menu oferowanego przez restauracje, kawiarnie i bary, dołączyło Wasabi Sushi, w którym można spróbować klasycznego japońskiego sushi. Najemca zajął lokal o powierzchni blisko 56 mkw.
Przed wejściem do Pasażu Grunwaldzkiego na stałe zaparkowały dwa food trucki. Gruba Focca – serwuje pizzę na kawałki. Natomiast w ofercie Crazy Chickens znajduje się szeroki wybór dań z kurczaka, m.in. kebab, stripsy i skrzydełka w autorskiej panierce, jak również kurczaka z rożna.
Jak potwierdzają najnowsze sondaże[1], stołowanie się poza domem to znów mocny trend wśród rodaków, którzy doceniają nie tylko wygodę i możliwość wypróbowania różnych potraw, ale przede wszystkim samo doświadczenie, jakim jest wyjście do restauracji, możliwość spotkania się ze znajomymi i wspólnego spędzania czasu. Dlatego postanowiliśmy odświeżyć naszą ofertę gastronomiczną o trzy nowe zróżnicowane propozycje, które mam nadzieję przypadną do gustu mieszkańcom Wrocławia – mówi Tomasz Nowakowski, Asset Manager w EPP.
Pasaż Grunwaldzki to jedno z największych centrów handlowo-rozrywkowych na Dolnym Śląsku. Kompleksową ofertę centrum tworzy blisko 200 punktów handlowych, usługowych oraz restauracyjnych. Do dyspozycji klientów jest 1400 miejsc na zadaszonym parkingu.